Lakossági Ügyfeleknek

Az Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. 2012 októberében alakult azzal a céllal, hogy készpénz-helyettesítő megoldásokat kínáljon a hazai piacon. Az O.F.SZ. Zrt. - például az American Express és a Magyar Posta mellett – egyike a Magyarországon működő hét pénzforgalmi intézménynek. Az O.F.SZ. Zrt. közvetlen módon csatlakozott a SWIFT és a GIRO rendszerekhez, teljes jogú VIBER tagsága mellett Magyar Nemzeti Bank (továbbiakban: MNB) szakhatósági hozzájárulással és PSZÁF tevékenységi engedéllyel rendelkezik. A pénzintézet nem hitelez, nem gyűjt betéteket.

Az O.F.SZ. Zrt. nem tart fenn költséges fiókhálózatot – viszont a Fizetési Pontokon keresztül az egész országban elérhető lesz.

Az Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. egy sokoldalú termékkel lépett a piacra: Magyarországon elsőként bocsátunk ki Fizetési Pont logóval ellátott Fizetési Kártyát, amelynek segítségével számos extra szolgáltatás válik elérhetővé minden ügyfelünk számára. Végre egy valóban innovatív fizetőeszköz a hétköznapi életünk egyszerűsítésére.

Lakossági ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásunk a hétköznapi pénzügyek legkényelmesebb megoldása, amely minden 14 év feletti magyar állampolgár számára elérhető, aki rendelkezik érvényes személyigazolvánnyal és lakcímkártyával.